Soutuveneen vuokraus

Kuninkaansaaren pohjoisrannan kivilaiturin kupeessa on soutuvene "Lempi", jota voi vuokrata käyttöönsä 1-2 tunnin ajaksi. Vuokraan sisältyvät veneen ja airojen lisäksi pelastusliivit, mela, istuinaluset ja ankkuri.

HUOM: Kausi 2019 on päättynyt ja vene on vuokrattavissa seuraavan kerran toukokuusta 2020 alkaen.

Soutuvenettä voi kesällä tiedustella suoraan henkilökunnalta pohjoisrannan Liiterin luota. Voit myös lähettää meille etukäteen viestin (alla). Veneen vuokra maksetaan paikan päällä henkilökunnalle ja maksuvälineinä käyvät käteinen, pankkikortti tai luottokortti. Mikäli haluat maksaa laskulla, mainitse siitä viestissä. Lasku lähetetään sähköpostitse PDF-muodossa tilausvahvistuksen jälkeen. Laskulla maksaminen ei ole mahdollista, mikäli varauksen alkuun on alle 21 päivää varaushetkestä.

Hinnat (sis. alv.)

25,00€ / 1h

35,00€ / 2h

Huomioitavaa

  • Vene on vuokrattavissa toukokuusta syyskuuhun. Vene ei välttämättä ole käytettävissä kaikkina viikonpäivinä, joten on suositeltavaa, että se varataan hyvissä ajoin etukäteen.

  • Emme myy saaressa kalastuslupia, joten ne on hyvä muistaa hankkia aina etukäteen, mikäli aikoo kalastusta harrastaa.

  • Max 4 henkilöä veneeseen.

  • Kuninkaansaaren itäpuolella on Santahaminan sotilasalue, joka kuuluu merivoimien suoja-alueisiin. Suoja-alueeseen liittyy 100 metrin lähestymiskielto. Alue on merkitty maihinnousun kieltävillä kylteillä. Tämä rajoittaa liikkumista ja ankkurointia alueella.

Varausehdot

päivitetty: 25.9.2019

Kuninkaansaari kartta kohteet

Tiedustelut ja varaukset

Mikäli teet suoraan varauksen, tai haluat maksaa laskulla, kirjoita myös osoitetietosi.

Yritysasiakas? Siirry täyttämään tiedot tästä.

kuninkaansaari.helsinki(at)gmail.com

Puh. +358 (0) 40 764 9766 (ma - la klo 11:00 - 16:00)