Kuninkaansaari ja me

Helsingin Kuninkaansaari on Santahaminan, Suomenlinnan, Vallisaaren, Isosaaren ja Kuivasaaren ohella yksi historiallisista sotilassaarista. Tänä päivänä saaren monimuotoinen luonto ja kiehtova historia tekevät siitä erityislaatuisen retkikohteen. Kuninkaansaari on yhdistetty maapenkereellä Vallisaareen, jonne kesäkaudella liikennöi vesibussi Kauppatorilta.

Kuninkaansaari mäyrä logo

Tämä sivusto on kokonaisuudessaan Kuninkaansaaren Upseeritalon asukkaiden ylläpitämä. Tarkoituksenamme on tarjota saaressa vieraileville palveluja, sekä tietoa ja elämyksiä Kuninkaansaaren historiaan ja luontoon liittyen.

 

Perheemme on saanut asua saaressa kesiä vuodesta 1974 alkaen. Nykyisin työskentelemme myös saaren "talonmiehinä", paikallisina oppaina, ja palvelemme myös eräänlaisena yleisenä neuvontapisteenä.

Toiminnan pohjana on tiivis yhteistyö Metsähallituksen sekä Vallisaaren yrittäjien kanssa. Palvelumme ovat saatavilla Kuninkaansaaren pohjoisrannalla sijaitsevan, 1800-luvun lopulla rakennetun venäläisen upseeritalon pihapiirissä ja ympäristössä. Upseeritalo on palvellut aikojen saatossa niin vartiosotilaiden, upseerien kuin lukuisien suomalaisten perheidenkin asuinkäytössä. 

Anna palautetta

 
Ajatuksia verkkosivuista? Kokemuksia palveluistamme?
arrow&v
Anna arvio palveluistammeHuonoTyydyttäväHyväErittäin hyväLoistava!Anna arvio palveluistamme

kuninkaansaari.helsinki(at)gmail.com

Puh. +358 (0) 40 764 9766 (ma - la klo 11:00 - 16:00)

www.kuninkaansaari.fi

Kuninkaansaaren Putiikki & Palvelu

Y-tunnus: 2765240-4