Palvelut

Kuninkaansaaren palvelut

Sivuiltamme löydät kaikki Kuninkaansaaren Upseeritalon pihapiirissä ja sen läheisyydessä toteutettavat palvelut ja aktiviteetit.

 

Tarjoamme historiallisessa ympäristössä vierailijoille tietoa saarten menneisyydestä, neuvontaa ja opastusta sekä pidämme ajoittain esillä saariin ja saaristoon liittyviä valokuvia ja muita teoksia.

Saarten ainoa uimapaikka sijaitsee Kuninkaansaaren itärannan hiekkapoukamassa, ja meiltä saa lainata lasten hiekkaleluja rantaleikkien iloksi.

Kuninkaansaaressa voit vuokrata käyttöösi muuntajamajoituksen ja saunanMajoitusmahdollisuus vanhassa 1930-luvun tienoilla rakennetussa tornimuuntajassa on avautunut vuonna 2020.

Upseeritalon pihapiiri auringon laskiessa

Alpo Tuurnala, 2008

Vallisaareen pääsee mantereelta JT-Linen aluksilla. Vallisaaressa on vierasvenesatama omalla veneellä liikkuville. Veneessä saa yöpyä, mutta saaressa ja maastossa yöpyminen on erillisiä majoituspalveluja lukuunottamatta kielletty. Tulta saarilla ei saa tehdä, ja kulku pyritään ohjaamaan teitä pitkin herkkää luontoa varjellen.

 

Toivotamme saaressa vierailijat lämpimästi tervetulleiksi tutustumaan Kuninkaansaareen ja sen poikkeuksellisen monimuotoiseen luontoon, kiehtovaan historiaan sekä palveluihin.

Vallisaaren palvelut löytyvät osoitteesta www.vallisaari.fi

päivitetty: 3.8.2020

Lehti.png