top of page
Kyltti.png

Kuninkaansaaren palvelut

Sivuiltamme löydät kaikki Kuninkaansaaren Upseeritalon pihapiirissä ja sen läheisyydessä toteutettavat majoitus- ja saunapalvelut, sekä tietoa ja elämyksiä Kuninkaansaaren historiaan ja luontoon liittyen.

Tarjoamme historiallisessa ympäristössä vierailijoille tietoa saarten menneisyydestä, neuvontaa ja opastusta sekä pidämme ajoittain esillä saariin ja saaristoon liittyviä valokuvia ja muita teoksia.

Upseeritalon pihapiiri auringon laskiessa

Saarten ainoa (epävirallinen) uimapaikka sijaitsee Kuninkaansaaren itärannan hiekkapoukamassa.

Kuninkaansaaressa voit toukokuusta syyskuulle vuokrata käyttöösi muuntajamajoituksen ja sen yhteydessä myös saunan. Majoitusmahdollisuus vanhassa 1930-luvun tienoilla rakennetussa tornimuuntajassa on avautunut vuonna 2020.

Kaudelle 2023 on tuotu uusi majoitusmahdollisuus: Telttamajoitus Lataamo.

Alpo Tuurnala, 2008

Vallisaareen pääsee mantereelta vesibussilla. Vallisaaressa on vierasvenesatama omalla veneellä liikkuville. Veneessä saa yöpyä, mutta saaressa ja maastossa yöpyminen on erillisiä majoituspalveluja lukuunottamatta kielletty. Tulta saarilla ei saa tehdä, ja kulku pyritään ohjaamaan teitä pitkin herkkää luontoa varjellen.

Toivotamme saaressa vierailijat lämpimästi tervetulleiksi tutustumaan Kuninkaansaareen ja sen poikkeuksellisen monimuotoiseen luontoon, kiehtovaan historiaan sekä palveluihin.

Vallisaaren palvelut löytyvät osoitteesta www.vallisaari.fi

päivitetty: 3.3.2023

Lehti_verkkokauppa.png
bottom of page